Club Woongeluk, de interieurontwerper die alles anders maakt

Wat doet Club Woongeluk voor jou?

Over onze inhoud valt niet te twisten

100% leveringsgarantie

We weten uit ervaring hoe lang mensen ‘bezig’ zijn met een verandering in hun interieur. En hoeveel vragen dat bij iedereen oproept. Daarom is er nu Club Woongeluk.  Voor een vaste eerlijke prijs per maand, voor een heel jaar.

Word een jaar lang lid van Club Woongeluk all-in* en je krijgt altijd:

12 maanden lang persoonlijk online interieuradvies
 onbeperkt ontwerpen volgens jouw bestelling
1 x persoonlijk gesprek per ontwerp
 2 x concept ontwerp
1 x persoonlijke bespreking
1 x aanpassingen
1 x afrondend ontwerp
 Beginnen met ontwerpen wanneer het jou past
+  krijg persoonlijke maandelijkse tips
+  Het voordeel van gespreide betaling
+  Vast bedrag per maand
+  Stopt automatisch

 * Club Woongeluk is volledig digitaal. Dat is wel zo duurzaam… 🌳

Veelgestelde Vragen

Mag ik een interieurontwerp betalen uit het bouwdepot?

Van ons zeker wel. Maar eerlijkheidshalve heb je daar weinig aan. Vraag het beter even aan je bank of hypotheekverstrekker. Wij kunnen onmogelijk alle kleine lettertjes van bankiers in de gaten te houden…

Zo dachten wij te weten, dat het mag als het om bouwkundig advies gaat (verplaatsing van binnenmuren e.d.) en niet als het om inboedel gaat (meubels en accessoires e.d.).

Omdat we deze FAQ aan het schrijven waren, hebben we direct zelf de proef op de som genomen. We zijn gaan chatten met een willekeurige grote bank. Iemand riep ABN AMRO op kantoor. We hebben hun daarom deze vraag voorgelegd. ‘Mag ik de kosten van een binnenhuisarchitect of interieurontwerper uit mijn bouwdepot betalen?’

Aanvankelijk leken we een bevestiging te krijgen van wat we zelf al dachten te weten. Tot er een kanttekening werd geplaatst. Het volgende fragment geeft heel goed aan, waarom het zo verstandig is om het beter even aan je bank of hypotheekverstrekker te vragen:

“Er is geen duidelijk beleid hierover. Per type verbouwing zal er bij het aangaan van een hypotheek beoordeeld worden of de kosten gedeclareerd mogen worden.”

Ben je benieuwd naar de hele chatsessie hierover? Download de PDF van het hele chatgesprek dan hier.

Is een interieurontwerp fiscaal aftrekbaar?

We hebben deze vraag voorgelegd aan onze accountant. Binnenkort meer hierover.

Kan ik Club Woongeluk ook in 1 keer vooruit betalen?

Dat kan absoluut! Bel of mail ons dan voor een aangepast aanbod.

Het leuke is dat je alle voordelen houdt en ook nog 10% betalingskorting krijgt.

Kies je lidmaatschap van Club Woongeluk

Lidmaatschap Club Woongeluk All In

Keuzlidmaatschap Club Woongeluk

Hoe werkt Club Woongeluk ?

Stap 1.

Een heel jaar lang onbeperkt hulp en ontwerpen

Je wordt lid van Club Woongeluk. Dan heb je twaalf maanden de tijd om alle elementen uit jouw ontwerpvraag te realiseren. Bij All-In over je hele huis. Bij een keuzelidmaatschap voor de onderdelen die je hebt meebesteld. Daarbinnen onbeperkt.
Je kunt eerst oriënterende vragen gaan stellen en over een paar maanden, als het jou uitkomt, ons vragen aan een ontwerp te beginnen. Na de 12 maanden weet je zeker dat jouw ontwerp klaar is. Of meerdere ontwerpen: zoals woonkamer en keuken. Onbeperkt is onbeperkt.

Op het moment dat jou in dat jaar past beginnen we met een uitgebreid gesprek over je wensen. Om je hiervoor een goede houvast te geven, ontvang je vooraf enkele vragen. Je kunt je rustig voorbereiden.

In het gesprek stemmen we samen je persoonlijke woondromen af. Wij baseren onze ontwerpen vervolgens op jouw wensen. Deze intake kan telefonisch, via Skype of je komt gezellig bij ons langs.

Stap 2.

Twee ontwerpen…

We werken daarna altijd twee ontwerpen voor je uit. Ze houden allebei rekening met je wensen. Ieder met een unieke invalshoek.

Door beide uitwerkingen te zien, snap je het beste wat het aller-belangrijkste voor jou is. Jij vertelt ons wat je wilt houden en wat je wilt veranderen.

Stap 3.

+ je afrondende ontwerp

Je krijgt je afrondende ontwerp, afhankelijk van je gekozen opties. Daarmee kun je aan de slag met de uitvoering. En je kunt tijdens je clublidmaatschap steeds je vragen over jouw keuken of interieur op ons afvuren per email of whatsapp. Want daar ben je lid voor. Of een nieuwe ontwerpvraag bij ons neerleggen voor iets anders.
Je lidmaatschap loopt automatisch af, je hoeft het niet op te zeggen. Er zijn geen verborgen verlengopties.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.