Ontwerp van badkamermeubel op maat

Maatwerk badkamermeubel

Bij nieuwe huizen wordt de badkamer meestal ‘nogal’ kaal opgeleverd. Vaak onhandig van vorm (restruimte?), strak betegeld, geen thermostaatkraan en een spotgoedkoop wastafeltje vinden projectontwikkelaars al heel luxe. Maar waarom? Zouden ze zelf ook zo’n badkamer hebben? Zo ook in dit Eindhovense appartement.

In elk ontwerp is de badkamer speciaal: het is een bijzondere ruimte. Je bent er niet lang, maar nergens is het gebruik zo intensief als hier. Water en condens maken dat alles tegen water bestand moet zijn en toch moet het ook heel plezierig functioneren, met genoeg bergruimte en plankjes om van alles neer te leggen dat je vaak gebruikt.

Onze klant was naar ons doorverwezen door een andere tevreden klant. Dat is altijd fijn. We spraken uitgebreid met hem over zijn woonwensen voor nu en voor de toekomst. Niet alleen over de badkamer maar over het hele huis, van vloer tot verlichting.
Terug naar de badkamer. Op basis van het verhaal en de wensen baseerden we een nieuwe badwand: aangepast aan de wonderlijk gevormde ruimte, omdat een standaard meubel daar niet in paste. Een uniek Corian® blad met geïntegreerde wastafel, een wand-brede spiegel met verlichting, kasten voor handdoeken en ander gerei. Alles gemaakt door onze vaste meubelbouwer.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.